De Historie en Werkwijze van Fijnmechanische Industrie de Berk BV in Echt

Fijnmechanische Industrie De Berk bestaat al sinds 1985, en is uitgegroeid van een kleine lokale garage naar een grote productiehal die                                        met nationale orders werkt. Wij vertellen u graag meer over onze achtergrond en onze werkwijze.

Groei

Fijnmechanische industrie De Berk begon in een kleine garage met twee freesbanken en een kolomboormachine. Al na een half jaar breidden wij uit met onze eerste draaibank. In 1988 namen wij onze intrek in ons huidige pand op industrieterrein De Berk in het Zuid-Limburgse Echt.

Sindsdien is onze onderneming alleen maar verder gegroeid. In 1995 verdubbelden wij onze productiehal en in 2003 werd er nog eens uitgebreid: nu beslaat onze productiehal maar liefst 540m2.

Ons aantal machines groeide natuurlijk mee. Wij beschikken over de modernste computergestuuurde draai- en freesbanken, CAD/CAM systemen en een professionele meetkamer.

Onze Professionele Werkwijze

Om de aanvraag voor een opdracht te starten, kunt u contact met ons opnemen. Onze vakkundige professionals werken met veel aandacht aan uw producten. Zij hebben oog voor detail, werken zeer gemotiveerd en concentreren zich op een optimaal resultaat. Zij streven ernaar zo nauwkeurig mogelijk te werken.

Ons personeel heeft veel ervaring opgedaan door het maken van zeer diverse werkstukken van allerlei materialen, die ieder bepaalde beperkingen en behandelwijzen hebben. Soms maken zij eerst een mal, of moet er eerst een ander nieuw stuk gereedschap worden ontwikkeld voor een bepaalde procedure gestart kan worden.

 

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wilt u een offerte aanvragen voor een order? Neem dan vandaag nog contact met ons op!